ΕΤΑΙΡΙΑ

23018827

P & P Hair

Η P & P Hair ιδρύθηκε το 1986 και εδρεύει σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας (Χαλκοκονδύλη 13 Ομόνοια), όπου μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση με κάθε μέσο μεταφοράς. Έχει μια πολύχρονη δραστηριότητα στο χώρο της προσθετικής μαλλιών και στις περούκες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της P & P Hair, αναλαμβάνει να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των μαλλιών σας. Είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία καθώς και την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση.

Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή, από υψηλής ποιότητας φυσικές και συνθετικές περούκες, πρόσθετα και hair extensions, καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σε Ευρώπη και Αμερική.

Η P & P Hair βρίσκεται πάντα στη κορυφή των εξελίξεων, γι’ αυτό εκτός από πρόσθετα και περούκες υψηλής ποιότητας, θα βρείτε και τις πιο σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής αυτών.

Σε ένα περιβάλλον άνετο, οικείο και διακριτικό, καθώς βρισκόμαστε στον 8ο όροφο του οικήματος που στεγάζεται η επιχείρηση, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την καλύτερη λύση για τα μαλλιά σας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στην Αθήνα να γνωριστούμε από κοντά. Για οποιαδήποτε απορία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΤΗΛ/ΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στο τηλέφωνο 210 5237316

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εύκολα & Γρήγορα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Από 80€ και πάνω

espa banner